Prenesi si 5 praks za tvoje izpolnjeno življenje. Eknjiga  ŽIVETI (NA) POLNO!

Program USPEH

Nemir v tebi znak, da tvoja stara identiteta odhaja.

Da te čaka novo poglavje življenja in sprejeti je treba ta izziv ter se zgraditi na novo.

Eno pomembno pomembno področje, ki kliče Kraljico je lastna vrednost, drugo, enako pomembno pa je je tvoja ULTIMATIVNA KODA USPEHA. 

Površno se uspeh dojema kot :

  • “Za uspeh moraš zaslužiti [x] denarja.”
  • “Nisi uspešna, če nisi vidna, če ne delaš na pomembnih projektih, če ne poznaš pomembnih ljudi…”
  • “Če želiš biti uspešna, potrebuješ dokaze: nagrade, priznanja, dosežke.”

Poznaš te definicije uspeha? (Tu poljubno dopiši še svoje definicije, ki ti krojijo življenje.)

Naša današnja kultura slavi, celo obožuje uspeh.

In vendar …

Celo najbolj znani, za katere menimo, da so “uspešni”, pogosto končajo nesrečno, čutijo nezadovoljstvo in se znotraj sebe počutijo prazne.

Mislim, da si zdaj že spoznala resnico, zakaj je tako.

Ker definicija uspeha drugih ne pomeni tvoje različice uspeha. 

Ti sama moraš najti svojo, edinstveno različico uspeha, najti resnično, pristno zadovoljstvo, ki prihaja iz tvoje lastne poti.

Ne dvomim, da si naredila že marsikaj na tem področju (brala knjige, obiskovala tečaje, bila v mastermind programih, naredila veliko, res veliko), da bi resnično čutila uspeh v svojem poslu in na vseh področjih svojega življenja.

Toda kljub vsemu, vsem certifikatom in kvalifikacijam, usposabljanjem, kljub impresivnemu znesku na tvojem TRR-ju, še vedno loviš en cilj za drugim, še vedno ni dovolj, še vedno nekaj manjka.

In si misliš: »Ko bom enkrat dosegla to merilo uspeha ali ko dosežem to stopnjo v svojem poslu ali ko dobim tolikšno vsoto denarja … potem bom zadovoljna. Potem bom uspešna.”

In vendar...

Ne glede na to, katere mejnike v svojem življenju si že dosegla, osebno in poslovno, ugotavljaš, da se cikel ponavlja. Znova in znova in znova.
Ampak to ni tvoja krivda!

Prosim, beri naprej, ker ti bom razkrila pravi razlog, zakaj te večina programov, treningov, ki so usmerjeni na produktivnost, ne reši iz neskončnega cikla »iskanje naslednje stvari, ki me bo potešila«:

Razlog je, da se osredotočajo zgolj na to, da nekaj narediš bolje, namesto da bi BILA in se počutila bolje.

In tukaj je razlika.

Navzven lahko živiš najbolj veličastno, navdihujoče življenje in ustvarjaš uspešen posel, a če tega ne čutiš v svoji notranjosti, se ti podira znova in znova in ne deluje trajnostno in stabilno. Potem je to vedno izmikajoči se občutek uspeha, saj to ni tisti pristni uspeh, se strinjaš?

Vse opisano je značilno za ljudi, ki nas usmerja notranja PREVARANTKA. Imposter syndrom, sindrom prevarantke, ki nas prepričuje, da nikoli nismo in ne bomo dovolj, da nam uspeh ne pripada, da je vse samo sreča, da drugi enako zmorejo kot mi, da vse skupaj ni nič posebnega.

Da postavimo pravi temelj in prevarantko postavimo na pravo mesto, je ključna ZAVEST O USPEHU.

Zavest o uspehu se začne OD ZNOTRAJ. Uspeh najdeš v globinah svojega najbolj pristnega jaza.

Ko živiš zavest o uspehu, se vse zunaj tebe postavi na svoje mesto:

Delajva skupaj, v kombinaciji Feminine power coachinga in hipnoze, da postaviš Prevarantko na pravo mesto, da se zavedaš uspeha, da zaživiš iz lastne vrednosti.

Sklop 10 individualnih srečanj, ki jih prilagodim tvojim potrebam in ciljem.

Prijava na razgovor za program

Pred prijavo v program bova opravili razgovor, na katerem se bova pogovorili, da vidiva,
če je program prava izbira zate. 

Za prijavo na razgovor prosim izpolni spodnji prijavni obrazec.

Vtisi strank

Opozarjam, da vse oblike svetovanja, poučevanja in pomoči, ki jih ponujam in opisujem na spletni strani http://www.barbarapinterzupancic.si in drugih spletnih profilih ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Vse oblike svetovanja, programi in metode z moje strani niso namenjene temu, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološkega ali drugega svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen programov, srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali terapevtska zdravljenja in/ali terapije. V primeru, da se odločite za svetovanje pri meni ali moje programe morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to.