Prenesi si 5 praks za tvoje izpolnjeno življenje. Eknjiga  ŽIVETI (NA) POLNO!

Vtisi strank

Zakaj ženske potrebujemo druženja z drugimi ženskami?

Doživite izkušnjo in doživljanje v skupinskih druženjih.

Aleksandra:

Menim, da ima vsak izoblikovano podobo svojega idealnega mentorja/coacha. No, vsaj jaz sem jo izoblikovala in sem imela to srečo, da me je življenje pripeljalo k njej. Moja coachinja je Barbara Pinter Zupančič – Femine power coachinja, ki izvaja tudi hipnotični coaching.

Kakšna je Barbara?
Je topla, srčna, empatična, postavljena ženska, odpre ti prostor, kjer se lahko izraziš in te varno popelje v doživljanje trenutka, čutenje svojega telesa in premore toliko sočutja, miline, empatije, razumevanja, da se ob pogovoru z njo odpre srce in na površje pride čista resnica. Opolnomoči ženske in jih postavi v bistvo. Navdušuje me njena prezenca, varen prostor, ki ga ustvari ob vsakem srečanju, posluša tako zelo dobro, da te potem z vprašanji vodi in vedno zadane bistvo, tisto, kar je tebi pomembno. Navdušuje pa me tudi njena milina in glas, ki je stabilen, a hkrati odločen in mene pomirja, kar ima neverjeten učinek ob poslušanju hipnotičnega posnetka, ki ga posname po srečanju za vsakega posameznika. S hipnozo te po uvodnem pogovoru popelje tja, kjer je potrebno osvetliti in spustiti določene izkušnje, jih transformirati, da se lahko premakneš naprej, v svojem življenju.

Kakšno je bilo najino sodelovanje?
Našla sem cocahinjo, kakšno sem si želela, imam osebo, ki vame verjame, me spodbuja in mi pomaga rasti in sem lahko to kar sem. Naučila me je čutiti svoje telo, naučila me je živeti v trenutku, pogledati na življenje z drugega zornega kota, naučila me je poiskati svojo pravo vrednost, pokazala mi je mojo veličino, naučila me je doživljati življenje, kot ženska na ženski način, naučila me je opaziti lepoto življenja, ki sem jo imela ves čas pred očmi, samo videti je nisem znala.

Barbara, mi je podala roko v novo življenje.
Življenje pred srečanji je bilo vpeto v premlevanje preteklosti in iz bolečin, ki so bile tako težke za nositi. Nahrbtnik preteklosti je bil pretežek. Barbara mi je podala roko, po mostu na drugo stran. Pomagala mi je odložiti nahrbtnik in težo preteklosti, v novo, lepše, lahkotnejše življenje.

Naučila me je kako biti sama s sabo in iz tega sem ustvarila svoj lastni ritual, ki me vsak dan vrača bližje k sebi ter vsak dan odkrijem kakšen dragoceni delček moje duše, ki me razveseljuje, nahrani in napolni.

Hvaležna sem Barbari, ki je bila prava coachinja zame in sebi, da sem imela pogum stopiti na pot transformacije, ki me z vsakim dnem vrača bližje k sebi.

Hvala Barbara ker SI.

Eva:

Pri Barbari me je najbolj nagovorila obljuba, da pozna pot v “upočasnitev in poglobitev”. Utrujena od konstantnega hitenja, prizadevanja za učinkovitost, razdajanja družini in strankam, a notranje vedno bolj prazna, sem vedela, da potrebujem točno to: dati v počasnejšo prestavo in peljati po poti, ki bo bolj moja. Lahko bom dajala več, če bom stala v svoji moči in bom v stiku s svojim namenom. To sem vedela, a kako to doseči?

Barbara je roka, ki te vodi čez mostove rek, ki jih še nisi prečkal, a te kliče drugi breg. Usmerja te suvereno, a vendar sočutno in prizanesljivo.

Barbara je svetilnik. Ne postavi te na pot, ampak posveti v temo, da sam najdeš pot v sebi. Pot do moči in veličine, pot do lastne resnice, ki te nikoli ne bo pustila na cedilu.

Barbara je prijateljica, a ni samo prijateljica. Je rama, na kateri lahko na plano spustiš vse stiske. In je čarodejka, ki stiske preobrazi v priložnosti.

Njeno vrednost začutiš od blizu – srečanj se vedno veselim! – a tudi od daleč in izven “uradnih ur”. Ker drži prostor vsem “njenim” vse ure v dnevu in vse dneve v tednu. Podpora, ki ne potrebuje wifi-ja, da deluje.

V času sodelovanja z Barbaro sem pridobila dostope do svojih notranjih moči. Jasneje se zavedam širšega poslanstva in mogočnih darov, ki tlakujejo mojo pot. Zaupam v svoj notranji glas, kar mi prinaša stabilnost in mir. Poznam stanja, ki me vodijo po poti lastne resnice, in se tudi v razburkanih časih ne počutim izgubljeno. Vem, kaj je moja esenca in kje najdem svojo izpolnjenost. In vem še, da nekje obstaja oseba, ki me bo tudi po končanem poslovnem sodelovanju znala razumeti, podpreti, prisluhniti. Z besedo, z energijo, s srčnim objemom. Tudi z moje strani bo vse od naštetega vedno na voljo … Ljuba Barbara, hvala!

Romana:

Draga Barbara!
 
Hvaležna sem, da sem v preteklem letu srečala tebe.
Rada sem imela najina srečanja. Najini pogovori so se v izhodišču vedno tesno dotikali mojega sveta, kar mi je veliko pomenilo, saj sem se lahko tako bolj sprostila ter spustila na čudežno potovanje, ki se je na vsakem srečanju dogodilo. Občudovala sem te, kako si me spontano ter z veliko mere topline popeljala, da sem na sebe, svoje življenje pogledala  z različnih perspektiv,  tudi iz širšega univerzalnega pogleda. In spoštujem, da si me vodila tako, da sem pred odhodom domov proces pripeljala k razrešitvi, pa čeprav je to pomenilo, da sva šli že krepko čez predvideno uro za zaključek.
Veliko mi je pomenilo, da sem bila pod tvojim okriljem tudi v času med najinimi srečanji v živo. Odgovarjala si mi na vprašanja, me spodbujala, usmerjala po mejlih ali telefonu.
K Tebi sem prišla, da bi spoznala, ugledala svojo Veličino. V resnici sem jo že poznala, jo čutila, a sem stalno dvomila v njo, brskala, bila nemirna. Potrebovala sem te, da si me ugledala, da si mi velikokrat povedala, kaj vidiš v meni, kaj čutiš, in da sem ob tebi čutila, da sem pomembna, vredna, da je življenje na moji strani, da deluje za mene in moj uspeh.
Na moji življenjski poti si mi bila najbolj pomembna  zaradi dveh stvari. Pomembna, da sem moč, vero, ki se tiče mene, mojega življenja, in sem jo prepuščala zunanjim duhovnim ali drugim avtoritetam, spet vzela nazaj, nazaj vase. Zdaj moje telo čuti, točno ve, kaj je za mene najbolje in  ne potrebuje odobritve od zunanjega sveta. In zmogla sem spustit pričakovanja, ki sem se jih oklepala. To mi je prineslo resnično olajšanje, sprostilo se mi je veliko energije, ki sem jo uporabljala za vzdrževanje pričakovanj, in jo imam zdaj na razpolago za življenje.
Hvala še enkrat. Naj bo vse dobro zate in da dobiš vse, po čemer hrepeni tvoje srce.
Želim si, da pride k tebi veliko žensk, da bodo bolj zadovoljne, bolj mirne in izpolnjene. Zadovoljne bodo njihove družine. In cel svet bo lepši.

Helena:

Poznate tisto zoprno stanje, ko si nezadovoljen brez razloga? Ko si dezorientiran, hkrati pa se želiš razvijati, ampak ne veš v katero smer? To je bilo moje stanje, preden sem začela delati z Barbaro.

Po uvodnem razgovoru sem vedela, da je Barbara prava trenerka zame: strukturirana in intuitivna, z veliko življenjskih izkušenj. No, takrat še nisem vedela, da je kot terier, ki ne popušča, ko začuti, da je treba določeno temo podrobneje obdelati.

Stanje po končanem obiskovanju Programa je takšno: boljši fokus pri delu, še bolje se poznam, kar mi je še bolj dvignilo samozavest in ni me se strah lotevati posla na ženski način. Vse je mogoče tudi na ženski način, saj je ženska moč ogromna sila, samo aktivirati jo moramo (znati).

V podjetju sem uvedla spremembe, ki mi bodo omogočile, da bom še bolj sijala v svoji veličini. Lahko bom tudi sijala in ustvarjala varen prostor za druge.

Z Barbaro sem doživela potovanje v neverjetno varnem prostoru, ki mi je omogočil, da sem se razgalila in raziskovala tako, kot je bilo potrebno. Ali pa, kot je Barbara začutila, da bi bilo potrebno. Saj zato pa so trenerji, a ne, da te potisnejo čez cono udobja?

Jerneja:

Moje življenje sem pripeljala do večjih izzivov, ki sem jih hotela preobraziti sebi v prid »na celi črti«. Ob tem sem potrebovala žensko, ki me posluša in me sprejme z vsemi mojimi notranjimi cikli razuma, duha in duše. Potrebovala sem sopotnico, »neznanko«, ki je sposobna nuditi podporo.  Potrebovala sem sogovornico v poglabljanju in razumevanju pomembnosti korakov na poti. Barbara, pomembno si mi stala ob strani, me s tvojimi uvidi in distanco znala podpreti in osredotočiti na tiste subtilne gmote, ki me poganjajo ali bolje rečeno, so moje zavedanje in zaupanje. Vse to je Veličina, ki sem jo doživljala s tabo. Veličina je še bolje vtkana v moje življenje. Cesarica Barbara,  mogoče se še ne zavedam zares čisto natančno, kako zelo je to leto odločilno in pomembno v mojem življenju, vem pa, da je prelomno za več področij mojega bivanja.

Janja:

Draga Barbara,

Tako zelo dobro me poznaš, do obisti bi lahko rekla, pomagala si mi že leta nazaj – korenito.

Vprašala sem se kako le bi mi lahko  pomagala pri  vprašanjih, kdo sem, kaj je moje poslanstvo, na katera si je izjemno težko odgovoriti.  In Barbara ni ti težko poiskati  otroka,  resnice, mehkobe, ljubezni,  žalosti, jeze, veselja, hvaležnosti, sreče, samozavesti …  v ljudeh , ki se nekje zataknejo in iščejo rešitev za korak na stopničko višje.  Bilo me je strah, pa vendarle sem bila pripravljena spoznati, pripravljena priznati, se soočati, pripravljena na poraz in uspeh. Našla sem sebe, ujela svoje misli, izgubila strah in dobila pogum, da živim pravo sebe, da se izrazim v besedah,  v svoji bolečini in svoji radosti,  da ne bežim več pred seboj.  Znašla sem se v trenutku, ko je potrebno le biti, ko je potrebno zaznati  čas – čas biti tukaj in sedaj – in ga znati občutiti.

S tvojo pomočjo, ki zajema skrbno poslušanje, zanimanje, opozarjanje, spoznanje, veselje,  spoštovanje, mi je uspelo izbrskati, ozavestiti in uvideti še tiste svoje vrline, ki so bile založene in zaprašene nekje v globini. Postala sem resničnost, kar v biti sem – naravna.

Hvala moja draga prijateljica Barbara. Plemenita si.

Špela:

Barbaro poznam že vrsto let in v tem obdobju se je med nama stkala posebna vez, vez prijateljstva, iskrenosti in zaupanja. Kot prijateljica mi je vedno znala prisluhniti in me podpreti na način, ki sem ga v tistem trenutku potrebovala. Barbara kot mentorica, me je spodbujala pri  prepoznavanju moje vrednost, dvigovanju samozaupanja, odkrivanju mojih dragocenosti in mi pomagala odkriti smer mojega nadaljnjega poslovnega samouresničevanja. Pri svojem delu je predana, njena vprašanja so pronicljiva, njene spodbude ti pomagajo preko izzivov, ki se iz težkih spremenijo v zanimive, posebne, predvsem pa rešljive.

Delo z Barbaro me je usmerilo na pot, ki me izpolnjuje in mi omogoča uresničevanje mojega videnja uspeha. Opogumite se, pokličite Barbaro in dobili boste mentorico s srcem in zavzetostjo za vaš uspeh.

Koristne vsebine

Pobrskaj po moji zakladnici znanja koristnih vsebin, ki jih pripravljam zate

Kdo sem?

Kaj želim postati, ko bom velika? Ravno te dni, ko se odvijajo informativni dnevi na srednjih šolah in fakultetah, si veliko mladih postavlja to vprašanje.

Preberi več »

Držati prostor

Držati prostor nekomu pomeni odpreti srce, pomeni nuditi brezpogojno podporo in spustiti obsojanja in kontrolo in dopustiti, da se zgodi, kar se mora zgoditi, v

Preberi več »

Opozarjam, da vse oblike svetovanja, poučevanja in pomoči, ki jih ponujam in opisujem na spletni strani http://www.barbarapinterzupancic.si in drugih spletnih profilih ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Vse oblike svetovanja, programi in metode z moje strani niso namenjene temu, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološkega ali drugega svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen programov, srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali terapevtska zdravljenja in/ali terapije. V primeru, da se odločite za svetovanje pri meni ali moje programe morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to.