Prenesi si 5 praks za tvoje izpolnjeno življenje. Eknjiga  ŽIVETI (NA) POLNO!

Ali res niste utrujeni od tega? Boj in trud nista več izbira …

Kje v vašem telesu čutite ta stalen boj in trud?

Kje se nahaja v vašem poslu?

Kjerkoli sem in ko se pogovarjam z ljudmi, večinoma se prikrade ta način življenja – vse mora biti tako na težko, z veliko truda, napora, kot, da če se zgodi na lahkoten način ni vredno?

Kako naj naredim to, kako naj si olajšam, kako naj dobim stranke, kako naj se pogovarjam, da bo komunikacija bolj mehka, prijateljska, kako naj najdem čas zase, kako naj se preživim, če pustim službo? Pod tem »KAKO« je globoka želja, da bi bilo drugače. Pod vsem tem je naša želja, da bi bilo lahkotno, igrivo,radostno, kot včasih, ko smo bili otroci.

Ustavite se za trenutek, samo trenutek in zadihajte globoko. Naj se iz vas izvije ta vzdih olajšanja in želja, da prepoznate resnico, ki vam jo želi predati trud in dokazovanje, to življenje na težko.

Kje v vašem življenju je ta stalen boj v katerem na vsak način poskušate najti rešitev. Kajti to se pričakuje od vas, vi morate najti rešitev a ne? Saj ste odrasla, odgovorna oseba?

Razmišljati in iskati rešitve  je dejavnost, dejavnost vašega uma. Vaš um je zelo pameten in vam  služi že vse življenje. Vsekakor skrbi za vas, da ste živi! Hvala bogu za vaš um !

In vaš um je povezan še z drugim bogastvom informacij – vašim telesom, vašo dušo, bogom/univerzumom/duhom/virom (kakorkoli ga že imenujete)

Mogoče pa je vaš um utrujen od tega boja in razmišljanja. Mogoče je utrujen, da je vedno on tisti, ki mora imeti rešitev in odgovor. Mogoče bi se rad predal.

Bi bili pripravljeni prositi in prejeti podporo? Podpora iz vaše celote, iz vseh delov vas, ki že vedo, ki že imajo to vedenje in ki že vedo kako ustaviti ta boj, to dokazovanje.

Na tej točki vaš um najverjetneje že glasno vpije »JA« in ob tem se že oglašajo vaša druga bogastva informacij.

Zanima me, ste pripravljeni , da se odprete radovednosti, ki vas bo popeljala do odgovorov, ki resnično podpirajo samo vas in niso kopija nekoga drugega?

Vprašajte svoje telo, dušo, duha, kaj bi jim bilo všeč? Bi radi končali ta boj?

Vabim vas, radovedno in igrivo se sprehodite po telesu, kje čutite izkušnjo boja, truda. Namenite temu mestu vaše zavedanje. Samo bodite radovedni. Hmmmm, zanima me  kje v telesu čutim ta boj, to zahtevnost do sebe?

Naj bo zavedanje še bolj globoko, kaj zaznavate? Se širi , premika po telesu ali je na točno določenem mestu? Ima obliko, temperaturo, ali ima teksturo ?

Vabim vas, da gremo še globlje…

Držimo si ljubečo prisotnost , to je prisotnost našega jaza v sebi (ne jaz v razumu) in ta nam drži varen prostor, da pogledamo skozi in onkraj tega truda, borbe, da prepoznamo kaj je resnica.

Lepo, torej vam nekaj sporoča, nekaj hoče od vas. Prejmite sporočilo, zahvalite se in pustite, da se počasi, počasi, občutki premaknejo ali izginejo.

In ostanite radovedni.

Dihajte.

Boj in dokazovanje sta tako neodločena, skačeta sem in tja, sta zmedena, ker to ni vedenje.

Nasprotje boja je nežna vodena pot naprej. Je jasnost. Je videnje in vedenja samo naslednjega koraka, podprta z močno začrtano smerjo željenjega.

In to je olajšanje in to je preprostost.

Zdaj, ko ste se spoprijateljili z bojem, dokazovanjem in ko ste dobili sporočilo resnice tega vašega obnašanja, ste pripravljeni prejeti navodilo kaj je vaš naslednji korak?

Dihajte in poslušajte iz globine sebe.

Vzemite si čas, vredni  ste tega. In dovolite si slišati odgovor in napotek za vaše Veliko življenje .

Koristne vsebine

E knjiga
ŽIVETI NA POL
ŽIVETI (NA) POLNO!
5 praks za tvoje izpolnjeno življenje