Prenesi si 5 praks za tvoje izpolnjeno življenje. Eknjiga  ŽIVETI (NA) POLNO!

Klic k pristnosti

Naučeni smo in največkrat v življenju sledimo željam ega – doseganje rezultatov, pridobivanje prepoznavnosti, ustvarjanje bogastva, skratka naslanjamo se na zunanje ocenjevanje, da bi zapolnili notranjo praznino. To je tako kot da bi živeli na kredit. Izpolnimo željo na hitro in potem vračamo z visokimi obrestmi. Ampak znotraj nas je nekaj, kar hrepeni po drugačnem, hrepeni po tem, da zaživimo na veliko – da zaživimo PRISTNO. Doseganje rezultatov, prepoznavnost in ustvarjanje bogastva seveda ustvari vtis, hrani ego, kar pa se ne zavedamo je, da če slepo sledimo ciljem ega, stradamo hrepenenje naše Biti, naše Duše.

Hrepenenje naše duše se kaže kot izgorelost, samo pomilovanje, frustracije, dolgčas. Iščemo slavo in  bogastvo, da bi opravičili, da smo vredni. Po čemer resnično hrepenimo je možnost, da izpolnimo naš življenjski namen, da živimo resnico in da puščamo sled. Prej našteti znaki so samo vabilo, da stopite na višji nivo, novo fazo, novo poglavje v vašem življenju. Poklicani ste k Pristnosti. Mogoče to ni samo klic ali vabilo, je ukaz s pomembnim sporočilom – nekaj se mora spremeniti, obstaja drug način, nekaj kar vi potrebujete, da se najdete.

Ustavite se. Bodite pozorni. Čas je, da začnete igrati na veliko. Čas je za lastno moč, da spoštujete  svoje vrednote, ne v lažni aroganci ali lažni samozavesti, ampak v ponižnem sprejemanju, da ste na tej zemlji z namenom in da že imate vse, da ga izpolnite. Čas je, da živite in izpolnite vaš namen s hvaležnostjo, z milino in darovi, ki so vam bili podarjeni, da izpolnite tisto, za kar ste na tem planetu. Čas je, da zaživite Pristnost, s čemer puščamo zapuščino – sled za naslednje generacije.

Veliko žensk prejme klic (če ne tihi šepet, pa občutek nezadovoljstva, nemira, neizpolnjenosti, frustracije, dolgčasa, ali izgorelosti), a le malo se jih odzove, ker ga večina ignorira, presliši ali celo napačno interpretira. Velikokrat se tudi pojavi občutek krivde, ker živite lepo, udobno življenje, a ta občutek v vas,  vas vsak trenutek opozarja, da nekaj ni skladno. Želite si poiskati večjo verzijo vas samih, kar pomeni živeti avtentično, kar posledično pomeni doseči Pristni uspeh. Le kdo si to ne želi?

Ključ, da se usmerite v Pristni uspeh z lahkoto, milino in prefinjenostjo je, da ste pozorne na čustvene subtilnosti, tihi šepet, nežno žgečkanje, najmanjši občutek neudobnosti in si priznate, da nekaj ne štima. Če preslišite vse te nežne klice, se nežen klic sprevrže v boleče izkušnje ali izgube (bodisi v denarni obliki – dolgovi, ali v delu, ker preprosto ne zmorete vse, kar bi rade naredile in delale ali pa vas delo ne vesli več, razpad partnerstva ipd.). Karkoli vas že opozarja, je klic v obliki nelagodja in glede na to ali je veliko ali majhno, je to opozorilna luč, ki nam kaže smer, v katero se moramo poglobiti, da to zaobjamemo z ljubeznijo. Status quo situacija je samo krpanje, stari način ne deluje več, potrebno je nekaj novega, drugačnega. Spustite, kar vam ne koristi več, nadaljujte s tistim, po čemer hrepenite.

Še enkrat. Kaj je Pristnost?

Pristnost opiše človeka, ki sledi klicu. To je mesto kjer se srečata klic duše in globoka lakota sveta. Z nelagodjem, izgorelostjo, dolgčasom vas duša potiska tja, kjer delate tisto, kar najbolj ljubite, hkrati pa je to točno tisto, kar nekdo drug resnično potrebuje.

Ko smo pristni, s tem pridobijo tudi drugi. Ta opis pristnosti stoji za tistim velikim P. In to je tudi odgovor, zakaj ni prav, da se manjšamo in da smatramo, da je to mesto samo za posebne ljudi ali izbrance.Pristnost je daleč od tega, da smo sebični. Živeti pristno pomeni živeti resnico, deliti darove, ki jih nosimo. Je biti kar v resnici smo, je privilegij in dolžnost.

Za ženske je pomembno, da najdemo svoj glas in da s tem navdihujemo druge. Pri čemer ni nujno, da delamo kaj posebnega ali pomembnega. Vse kar moramo narediti je, da smo pozorni na glas duše ki nas kliče k pristnosti.

Pa imate pogum, da odkrito in iskreno spregovorite o vas in vaši zgodbi, dobri in slabi in  da stopite na pot Pristnega uspeha? Da najdete svoje mesto, svoj glas in moč?

Koristne vsebine

E knjiga
ŽIVETI NA POL
ŽIVETI (NA) POLNO!
5 praks za tvoje izpolnjeno življenje