Prenesi si 5 praks za tvoje izpolnjeno življenje. Eknjiga  ŽIVETI (NA) POLNO!

Prositi za pomoč je MOČ

V SAMOTI NE MOREŠ URESNIČITI SAMEGA SEBE. 

ZA TO POTREBUJEMO DRUGE LJUDI.

PROSITI ZA POMOČ JE MOČ.

Največji izziv mojih strank, ki se odločijo za preobrazbo življenja je kako si zagotoviti podporo in pomoč.
Naučeni smo, da je prositi za pomoč šibkost. Je sram. Je nesposobnost.

Kakšna neresnica!!!!!

Ko sem se izobraževala za coachinjo, je bil to tudi moj največji izziv sprejeti novo resnico, ki pravi, da ljudje nismo osamljena bitja, ampak bitja, ki delujejo v polju povezanosti. Če izkoristimo MOČ KOLEKTIVENGA POLJAuresničimo to kar hrepenimo, kajti uresničujemo se lahko samo skozi drugega. Uresničitev v samoti ne obstaja.

Zdaj pa pomislite kako se počuti oseba (Prevarantka o kateri sem že pisala), ki deluje iz JAZ ZMOREM SAMA, JAZ MORAM VSE (ker moram dokazati, da sem sposobna), ko se seznani z novo miselnostjo.
Kakšen preboj mora narediti, da sprejme, da je lahko podprta, da lahko prosi za pomoč in da ji bo pravzaprav to dalo pravo moč.

Vse mi je bilo razumsko jasno, a pravega preboja nisem naredila dokler nisem prvič vodila 3 dnevne delavnice “Odkleni svojo moč, da uresničiš svoje življenje”. Ko sem udeleženke vodila v odklepanje tega centra in ko je ena od udeleženk izrazila kaj nas prosi, je skozi moje telo šla neka energija, neka toplota, ki je odprla vse moje blokade, ki sem jih imela od prej glede “kaj pomeni prositi za pomoč”. V meni se utelesila ta ultimativna resnica, da ko nekoga prosiš za pomoč (in jaz sem bila prošena za pomoč), ga pravzaprav opolnomočiš, kajti izraziš mu zaupanje, da ima moč, da ti pomaga.  

Torej nova miselnost je – PROSITI ZA POMOČ JE V RESNICI MOČ. KAKO LAHKO DRUGO POMAGAJI MENI, DA …

Resnica gre skozi telo, torej dovolite si začutit to novo resnico in sicer tako, da greste v INSPIRIRANO AKCIJO. Brez tega ne bo nič. La tako lahko preboj utrdite in zasidrate v vaše življenje.

Pozor, akcija na ženstveni način ne pomeni takoj narediti TO DO list, ampak ustvariti prostor in vsebino, ki ste jo začutile (torej Kako lahko drugi meni pomagajo da…). Portpežljivost in zaupanje, sta tu bistveni. Ko pa boste od znotraj dobile vzgib, da morate nekaj narediti, potem pa to le to naredite.

Uživajte v sprejemanju pomoči in podpore, tudi moje, če tako začuitite.

Koristne vsebine

E knjiga
ŽIVETI NA POL
ŽIVETI (NA) POLNO!
5 praks za tvoje izpolnjeno življenje