Prenesi si 5 praks za tvoje izpolnjeno življenje. Eknjiga  ŽIVETI (NA) POLNO!

Subtilni del življenja

Prepričana sem, da vsak dan vsaj 1x preberete ali slišite, da vsako vaše dejanje podpira prepričanje, misel, besede. Za vsem tem pa je energija.

Vaša energija je lahko podporna ali razdiralna.

In vse to vpliva na to kako kreirate svoje življenje.

Ker resnica je, da je življenje  odzivno na vas, in ne, da se vam dogaja.

Dolga leta sem se upirala subtilnemu. Ker je nemerljivo, nevidno, ne cenjeno. Želela sem rezultate, dosežke, skratka dokazati, da sem v redu, da sem uspešna.

Če pogledate svetovalni svet in navodila kako morate delovati,  vsi vam bodo rekli,  da morate imeti svoj edinstven produkt, program, s katerim se predstavite svetu, se reklamirate in ponujate svojo edinstvenost. Vse to se mi je upiralo znova in znova.

In danes sem se predala, ker to nisem jaz.

Jaz vam lahko dam samo sebe. In moj namen, smisel in potencial je, da ustvarim prostor podporne energije, ki želi, da vznikne vaša veličina. Ja, dobra sem v tem, da postavljam ravno prava vprašanja, da začutim katero področje pogovora načeti, da zaigram ravno tisto energijo, ki v vas prebudi tisto kar se mora premakniti.

Moja prisotnost ustvari prostor za prijaznost, za občutek mar mi je za vas, za pristnost, za prisotnost, za podporo, za potencial, za počitek, za pozornost.

To je ženska moč, to je meni naravno. Ob moji prisotnosti se vam dodaja točno tisto kar morate uravnovesiti.

Sem nosilka sporočil ljubezni in potenciala, ker imam dar, da slišim, kar vi ne slišite in imam nalogo, da vam to posredujem.

Vsak od nas potrebuje nekoga, da ga povzdigne in podpre v uresničitvi potenciala.

Jaz sem imela to srečo, da sem prišla v skupnost, ki mi je dala točno to : občutek, da sem pomembna v tem kar želim deliti svetu, da je moja zgodba pomembna, da sem lahko resnična, da sem lahko nepopolna in hkrati v razvoju, da je v meni veličina, ki navdihuje druge in da lahko uresničim vse po čemer hrepenim.

Zato še toliko bolj stojim zase in v svojem poslanstvu, ker je to tudi moja izkušnja in vem, kaj sem s tem dosegla in kdo danes sem  v primerjavi izpred 3 let, ko sem dnevno hlepela po tem, da bi morala postati nekdo drug, da bi bila zadovoljna.

Zato vam ne ponujam produkta, ne programa, ponujam vam sebe, svoj dar, prostor, ki ga ustvarim za vaš preboj v boljše življenje, življenje smisla in potenciala.

In ne čakajte predolgo, da se ne boste nekega dne prebudili in ugotovili koliko let ste zapravili za nesmiselnosti, ki vam niso prinašala zadovoljstva.

Koristne vsebine

E knjiga
ŽIVETI NA POL
ŽIVETI (NA) POLNO!
5 praks za tvoje izpolnjeno življenje